Kérjük figyelmesen töltse ki az alábbi osztrák hitel adatbekérő űrlapot. Kérjük minden adatot a valósághoz leghűebben adjon meg, a pontos adatok megléte növeli a sikeres hitel ügyintézés esélyét. Minél több információt ad meg, annál nagyobb eséllyel tudunk segíteni Önnek abban hogy az osztrák bank elfogadja az Ön lakáshitel kérelmét.

Miután megadta a jelzáloghitel ügyintézés elindításához szükséges adatokat, kérjük kattintson a "Küldés" gombra. Ezáltal az adatok eljutnak a kollégáinkhoz akik azonnal elkezdhetik az osztrák banki lakáshitel lehetőségek felmérését.

Az osztrák hitel ügyintézés, ezen adatok elküldése, a jelzáloghitel tanácsadás is teljesen ingyenes és kötelezettségmentes. Azaz mi adunk Önnek egy ajánlatot, amit Ön vagy elfogad vagy nem. De ezért az ajánlatért semmilyen formában, se előre, se utólag nem kell fizetnie.

Az Ön által megadott adatok 100%-ban bizalmasan vannak kezelve és csak és kizárólag pénzügyi ajánlatokkal kapcsolatban kerülnek felhasználásra. Az adatok beérkezése után azonnal jelentkezünk amint van ajánlatunk az Ön számára és az online ügyintézés elkezdődhet. Később személyes találkozásra is szükség van, erről kollégánk fogja Önt tájékoztatni.

Kérjük, adja meg a teljes nevét!
Kérjük, adja meg a lakcímét!
Kérjük, adja meg az email címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Kérjük, adja meg a hiteligénylő életkorát!
Kérjük, adja meg az ingatlan típusát!
Kérjük, adja meg az ingatlan értékét!
Kérjük, adja meg a teher öszegét!
Kérjük, adja meg a szükséges hitel összeget!
Invalid Input
Kérjük, válassza ki a megfelelőt!
Kérjük, jelölje a megfelelő választ!
Kérjük, adja meg a szükséges információkat!